Allt för din bärbara dator

Meningen med en bärbar dator är ju, som namnet antyder, att du ska kunna bära med den vart du än går. Om det så är med på resa, till jobbet eller distansen mellan hemmakontoret och soffan. I och med att många behövt distansjobba finns det en mängd accessoarer som kan göra din bärbara dator ännu smidigare.

Trådlöst tangentbord

Om din dator utgör den viktigaste delen i ditt hemmakontor kan det vara skönt att hålla skärmen i ögonhöjd medan du vill ha tangentbordet närmare dina händer. En bärbar dator har också ett väldigt kompakt tangentbord, vilket kan leda till värk och kramp i händerna. Då kan ett trådlöst tangentbord vara räddaren. Och det är också alltid skönt att slippa sladdar när man kan.

Dockningsstation

Om du arbetar med din dator och behöver flera skärmar ska du skaffa en dockningsstation så du har tillräckligt med uttag att koppla ihop dem. En dockningsstation innebär också flera USB- och USB-C-portar.

Laptopväska

En bra laptopväska är essentiell när du behöver ta med din dator. Den skyddar din dator under resans gång och möjliggör också förvaring för din dators tillbehör. Beställ på nätet för att hitta väskan som passar din dator och dina behov.

Comments are closed.