Den digitala revolutionen

Det brukas prata om den digitala revolutionen och den har verkligen format om våra liv till att mer och mer leva ett liv online. På nätet finns det mesta och vi är mer eller mindre tvungna att ställa om från det analoga samhället till det digitala.

Visst kan det vara skönt att koppla ur mellan varven och gå ut i naturen och bara få vara. Det kan till och med vara bra att undvika nätet mellan varven för att uppskatta det man har när man är tillbaka i vardagen. Har man ett stort intresse för vad som händer inom den digitala teknologin kan man läsa de senaste nyheterna på it-kanalen.se som förser oss med det senaste inom IT.

Ibland kan det vara svårt att hänga med i den snabba utveckling som sker, då är det alltid en fördel att det finns andra som skriver om detta och man som lekman inom området kan få ta det av nyheter och det som händer. När man arbetar inom it-relaterade yrken så gäller än mer att vara informerad om vad som händer i branschen.

Sverige och de företag som arbetar med IT har och är i framkant med tekniken. Vi är i många gånger en förebild för andra länder och vi har rankats högt och det gäller att vi arbetar för att behålla statusen som en ledande IT-nation. Vi har varit duktiga på att utbilda medborgare inom ny teknik och det gäller att vi håller fanan högt.

Comments are closed.