Reklamtryck

Det finns många fördelar med att ha sin logotyp uppmärkt på ens produkter och uniformer. Om man läser studier i ämnet så visar det att man ökar varumärkeskännedomen hos kunden med ett visuellt verktyg.

Produkter

För det första bör man trycka sin logotyp på sina produkter. Detta skapar större minnesbild hos kunden än om de enbart ser logotypen i förbifarten.

Kläder

Dessutom bör man trycka sin logotyp på arbetsplatskläder, då detta ytterligare cementerar minnet av ditt företag hos kunden.

Mässor och event

Om ditt företag dessutom håller i events eller deltar på mässor så kan det vara en klok idé att införskaffa sig märkta flaggor, tält, mattor, osv. Detta skapar, precis som din logotyp gör överallt, en större närvaro på marknaden.

Övriga reklamprodukter

Utöver detta så finns det studier som visar på att ett företag kan tjäna på att använda sig av reklamprodukter med ens logotyp tryckt på. T.ex. Pennor, post-it lappar, påsar osv.

Slutord

Om du skulle vilja lära dig ytterligare om logotyper och branding, klicka gärna in dig här eller här för att läsa mer. Det kan även vara svårt att hitta en leverantör att lita på, så ta en titt här för ett pålitligt företag vi kan starkt rekommendera, Easytryck.se.

Comments are closed.