Utöka din digitala förmåga som företag

Många som driver företag ställer sig frågan ”vad betyder IT-utvecklingen för mig”. Finns det fler saker jag kan ta till mig för att utöka mitt företags kapacitet och lönsamhet? Märkligt nog visar det sig att då du tror att du är färdig så finns det ännu mer att göra och lära dig. Läs mer här om hur du kan få hjälp att hålla jämna steg med utvecklingen.

Utnyttja smarta telefoner

De flesta har idag en smart telefon i fickan, en telefon som i själva verket är en liten dator. Går det att utnyttja dessa små datorer mer inom företaget? Många organisationer har skippat de fasta telefonerna och låter smarta telefoner ersätta telefoner med sladd. Då är telefonen ständigt uppkopplad med företaget vilket man kan utnyttja och höja effektiviteten.

Vilka tillämpningar finns det?

Det finns en hel del tillämpningar som redan fungerar, bland annat inom äldrevården där personalen vid besök hos brukare kan ta del av journal anteckningar och liknande. Utmaningen för dig som företagsledare eller IT-chef är att hitta nya tillämpningar som är skräddarsydda för din organisation. Det är ingen enkel uppgift men det finns hjälp att få med företag som är specialiserade på digital utveckling.

Comments are closed.